MONUMENTAAL WONEN Wonen op De Hooge Riet

Ontdek

Stelt u zich eens voor…

Vanaf uw terras kijkt u uit over glooiende grasvelden met historische bomen. Fluitende vogeltjes, een eekhoorn springt van tak naar tak, het licht speelt met het glas-in-lood boven de entree van het markante rijksmonument. Een droomplek. En het zou zomaar eens uw thuis kunnen zijn. Want De Hooge Riet in Ermelo wordt omgetoverd in een unieke plek om te wonen. Kiest u voor een karakteristiek appartement in het monument? Of wilt u liever het comfort van nieuwbouw?

De woningen

28 Tweelaagse terraswoningen

vanaf € 365.000 vrij op naam

Tweelaagse terraswoningen gelegen aan sfeervolle hofjes achter het monument. Ideaal alternatief als eengezinswoning te groot is geworden, of de tuin teveel onderhoud vraagt.

 • 28 woningen
 • Bouwnummers: 11 – 38
 • Woonoppervlakte: circa 121 t/m 158 m² GBO
 • Speciaal ontworpen voor senioren met optie voor lift in woning
 • Ligging Tuin: verschillend per woning
 • 4 kamers

Meer informatie →

10 Twee-onder-een-kapvilla’s

vanaf € 595.000 vrij op naam

Langs de rand van het park komen 10 royale twee-onder-een-kapvilla’s. Verscholen in het groen en met een heerlijke tuin die overgaat in het historische park. Maak uw woonwensen waar in deze heerlijke parkvilla.

 • 10 woningen
 • Bouwnummers: 1 – 10
 • Woonoppervlakte: circa 177 t/m 188 m²
 • Allure, karakter en comfort in een historisch park
 • Ligging Tuin: zuid/zuid-west
 • 4 kamers met optie tot 6 (studio en zolder)

Meer informatie →

33 Appartementen

In ontwikkeling

Unieke appartementen in een rijksmonument met prachtige oorspronkelijke details. Elke appartement is anders, elk appartement is bijzonder. Van riant penthouse tot intieme studio.

 • 33 appartementen
 • Wonen in een rijksmonument met het comfort van nu.
 • Ligging Tuin: divers
 • Kamers: divers

42 Huurappartementen

Later meer informatie

Op de hoek van de Chevallierlaan en de Stationsstraat wordt een appartementengebouw gerealiseerd van drie woonlagen met 42 studio’s. Deze appartementen zijn sociale huur en bedoeld voor een of twee personen. Meer informatie in dit nieuwsbericht

Inschrijven
Zodra de appartementen klaar zijn komen ze op www.hurennoordveluwe.nl; een datum is nog niet bekend. UWOON zal de start van de verhuur aankondigen.

Overige panden in het Park

Later dit jaar volgt start verkoop

Op verschillende plekken in het park staan nog andere monumentale panden. Zoals Villa Korper Seba, Villa Hoogstede, de patiëntenwoningen, het ketelhuis en de in Zwitserse chaletstijl gebouwde Villa Rietzoom. Deze panden worden vanaf september verkocht.

nieuwbouw de hooge riet ermelo

Verkoop gestart

Inschrijven is nog mogelijk

De verkoop van de nieuwbouwwoningen op De Hooge Riet in Ermelo is gestart. Het doet ons een genoegen u de verkoopdocumentatie aan te bieden. Het kopen van een huis is een bijzonder moment. Graag leggen wij u uit wat de procedure is voor het oriënteren en inschrijven op een woning, dit doen we aan de hand van onderstaand stappenplan. Mocht u hulp nodig hebben bij het inschrijven, of vragen hebben over de procedure van toewijzing, dan kunt u altijd terecht bij één van onze makelaars. Zij helpen u graag.

 

Stappenplan

Oriënteren & inschrijvingen woning

Stap 1

Bekijk de informatie

Lees en bekijk rustig de beschikbare informatie over de woningen. Heeft u de Online Start Verkoop van 30 september gemist? Bekijk de uitzending terug. De aanvullende documenten zoals de brochures zijn digitaal beschikbaar. U kunt ze ook ophalen bij de makelaars. 

[ hier bent u nu ]

Stap 2

Verken de kavelkaart

Bekijk de kavelkaart om te zien welk(e) bouwnummer(s) nog beschikbaar zijn en bij uw wensen past. Noteer deze want u heeft deze nodig bij de inschrijving. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant om uw wensen aan te geven.

Naar de kavelkaart →

Stap 3

Inschrijven woning

Heeft u de woning gevonden die bij uw wensen past? Schrijf u dan met de gekozen bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier of bij één van de makelaars.

Inschrijven woning →