MONUMENTAAL WONEN

Wonen op De Hooge Riet

MONUMENTAAL WONEN

Stelt u zich eens voor…

Vanaf uw terras kijkt u uit over glooiende grasvelden met historische bomen. Fluitende vogeltjes, een eekhoorn springt van tak naar tak, het licht speelt met het glas-in-lood boven de entree van het markante rijksmonument. Een droomplek. En het zou zomaar eens uw thuis kunnen zijn. Want De Hooge Riet in Ermelo wordt omgetoverd in een unieke plek om te wonen. Kiest u voor een karakteristiek appartement in het monument? Of wilt u liever het comfort van nieuwbouw?

 

Heeft u de Online Preview gemist?

U kunt hem terugkijken via deze pagina.

Licht, lucht, ruimte & rust.

Ervaar hoe het is om te wonen op een plek die zijn oorsprong vindt in het Latijnse begrip ‘sanare’, oftewel ‘je beter voelen’. Geniet van de originele details, de bijzondere lichtinval en natuurlijk het prachtige park. Alles wat De Hooge Riet toen zo bijzonder maakte, heeft de architect een plek gegeven in het ontwerp van nu. De appartementen in het monument en de nieuwbouw vormen samen een geheel. Alsof het altijd zo bedoeld is. Een plek van licht, lucht, ruimte en rust.

In het monument worden 33 appartementen gerealiseerd.

 

Aan de achterzijde van het monument komen 28 tweelaagse terraswoningen die speciaal zijn ontwikkeld voor senioren.

 

Langs de rand van het park 10 twee-onder-een-kapvilla’s.

De woningen

Appartementen

Unieke appartementen in een rijksmonument met prachtige oorspronkelijke details. Elke appartement is anders, elk appartement is bijzonder. Van riant penthouse tot intieme studio.

 • 33 appartementen
 • Wonen in een rijksmonument met het comfort van nu.
 • Ligging Tuin: divers
 • Kamers: divers

Lees verder »

Tweelaagse terraswoningen

Tweelaagse terraswoningen gelegen aan sfeervolle hofjes achter het monument. Ideaal alternatief als eengezinswoning te groot is geworden, of de tuin teveel onderhoud vraagt.

 • 28 woningen
 • Speciaal ontworpen voor senioren met optie voor lift in woning
 • Ligging Tuin: merendeel op het westen
 • 4 kamers

Lees verder »

Twee-onder-een-kapvilla’s

Verscholen in het groen aan de rand van het historische park liggen 10 twee-onder-een-kapvilla’s met grote tuin. Een ideale plek om kinderen te laten opgroeien of om samen te genieten van comfort en luxe met alle voorzieningen binnen handbereik.

 • 10 woningen
 • Allure, karakter en comfort in een historisch park
 • Ligging Tuin: zuid/zuid-west
 • 4 kamers met optie tot 6 (studio en zolder)

Lees verder »

Huurappartementen

Later meer

Op de hoek van de Chevallierlaan en de Stationsstraat wordt een appartementengebouw gerealiseerd van drie woonlagen met 42 studio’s. Deze appartementen zijn sociale huur en bedoeld voor een of twee personen. Meer informatie in dit nieuwsbericht

Inschrijven
Zodra de appartementen klaar zijn komen ze op www.hurennoordveluwe.nl; een datum is nog niet bekend. UWOON zal de start van de verhuur aankondigen.

Overige panden in het Park

Vanaf september in de verkoop

Op verschillende plekken in het park staan nog andere monumentale panden. Zoals Villa Korper Seba, Villa Hoogstede, de patiëntenwoningen, het ketelhuis en de in Zwitserse chaletstijl gebouwde Villa Rietzoom. Deze panden worden vanaf september verkocht.

Lees verder »

nieuwbouw de hooge riet ermelo

Voorverkoop gesloten

Eerste informatie beschikbaar

Tijdens de Online Preview, op 18 juni, hebben we de eerste informatie gedeeld en is de voorverkoop gestart. De voorverkoop is inmiddels gesloten. U kunt de eerste informatie rustig doornemen op deze website. In september rond de Start Verkoop is alle informatie gereed en zullen we deze met u delen. Als eerste op de hoogte? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

✉️ Aanmelden nieuwsbrief »

 

Stappenplan

Kennismaken met De Hooge Riet

Stap 1

Lees het plan

Lees en bekijk rustig de beschikbare informatie over de woningen, het plan, de historie en Ermelo en de plankaart. Of bekijk de Online Preview van 18 juni terug.

Woningtypes bekijken »

Stap 2

Lees de projectbrochure

De aanvullende documenten zoals de projectbrochure zijn digitaal beschikbaar, maar u kunt ze ook ophalen bij de makelaars.

Documentatie »

Stap 3

Voorverkoop: Interesse kenbaar maken

Wilt u voorrang bij de start verkoop later dit jaar? Schrijf u dan met het bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier of bij een van de makelaars.

[ voorverkoop gesloten ]

Aanmelden nieuwsbrief »

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief
Weet als eerste wanneer de inschrijving start en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events.

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat leest u in ons privacy statement.