Woningaanbod

& woningzoeker

 

Bekijk de situatiekaart hieronder om te bepalen welk(e) bouwnummer(s) bij uw wensen past. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant om uw wensen aan te geven. Heeft u de woning gevonden die bij uw wensen past? Schrijf u dan in op een woning.

Inschrijven woning →

 

Klik op bouwnummers voor meer informatie.

Optimale weergave

Gebruik een laptop, tablet of pc voor een optimale weergave van deze situatiekaart. Bekijkt u hem op uw telefoon? Draai dan uw telefoon.

Please use two fingers to pan and zoom the map.

nieuwbouw de hooge riet ermelo

Verkoop gestart

Inschrijven is mogelijk

De verkoop van de nieuwbouwwoningen op De Hooge Riet in Ermelo is gestart. Het doet ons een genoegen u de verkoopdocumentatie aan te bieden. Het kopen van een huis is een bijzonder moment. Graag leggen wij u uit wat de procedure is voor het oriënteren en inschrijven op een woning, dit doen we aan de hand van onderstaand stappenplan. Mocht u hulp nodig hebben bij het inschrijven, of vragen hebben over de procedure van toewijzing, dan kunt u altijd terecht bij één van onze makelaars. Zij helpen u graag.

 

Stappenplan

Oriënteren & inschrijvingen woning

Stap 1

Bekijk de informatie

Lees en bekijk rustig de beschikbare informatie over de woningen. De aanvullende documenten zoals de brochures zijn digitaal beschikbaar. U kunt ze ook ophalen bij de makelaars. 

Woningtypes bekijken →

Stap 2

Verken de kavelkaart

Bekijk de kavelkaart om te zien welk(e) bouwnummer(s) nog beschikbaar zijn en bij uw wensen past. Noteer deze want u heeft deze nodig bij de inschrijving. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant om uw wensen aan te geven.

[ Hier bent u nu ]

Stap 3

Inschrijven woning

Heeft u de woning gevonden die bij uw wensen past? Schrijf u dan met de gekozen bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier of bij één van de makelaars.

Inschrijven woning →