Overweldigende belangstelling voor open huis

Zo’n 3000 mensen namen zaterdag 22 juni een kijkje in De Hooge Riet. Velen waren benieuwd naar de plannen voor het monument, de nieuwbouw en het park. Ook grepen velen de kans om eindelijk het prachtige monumentale gebouw eens van binnen te bekijken en voor sommigen was het bezoek aan De Hooge Riet een weerzien met hun oude werkplek. 
 
Men kon op eigen gelegenheid door het hele gebouw lopen, tot aan de bomvrije kelders toe. Voor bezoekers die meer wilden weten over de historie stonden Gert Hofsink en Natalie`Overkamp klaar om hun kennis van De Hooge Riet te delen.
De toekomstplannen voor De Hooge Riet werden aan de hand van de thema’s cultuurhistorie, groen, bouwen, wonen en verkeer toegelicht met behulp van panelen. Bij elk thema stonden deskundigen om vragen aan te stellen en dat werd volop gedaan. 

We wilden graag weten hoe bezoekers de toekomst van De Hooge Riet voor zich zien.
Iedereen kon tips, tops en droombeelden voor het park op een kaartje schrijven. Binnenkort zullen we deze delen via deze website.

Open Dag De Hooge Riet
Open Dag De Hooge Riet

Terwijl hun ouders zich binnen vermaakten werd er door de kinderen op het grasveld voor het gebouw onder begeleiding gevoetbald en hard getimmerd aan prachtige vogelhuisjes. Hartelijk dank aan de meiden van FC Horst voor jullie hulp en GGz Werk Centraal voor de knutselpakketten!

Het open huis werd georganiseerd door MeyerBergman Erfgoed Groep, Heijmans Vastgoed en de gemeente Ermelo. 

Wilt u niets missen? Meldt u aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een woning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.