Foto actie In samenwerking met Museum Het Pakhuis en de Oudheidkundige Vereniging

Je mooiste dag op De Hooge Riet?

Omdat er juist in een crisis ook behoefte is aan positief nieuws, start projectteam De Hooge Riet in samenwerking met Museum Het Pakhuis en de Oudheidkundige Vereniging een foto-actie: ‘Je mooiste dag op De Hooge Riet’ Jarenlang was De Hooge Riet de favoriete locatie voor bruidsreportages. Hoe leuk zou het zijn als we een stukje Ermelose historie kunnen vastleggen in een verzameling beelden van kersverse bruidsparen op De Hooge Riet. Daarom doet het team een oproep aan alle inwoners die hun trouwfoto’s lieten maken bij De Hooge Riet. En de eerste foto’s komen al binnen!

Marcel SinteMaartensdijk – Heijmans:

“Het idee symboliseert zo mooi de rol die De Hooge Riet speelt in Ermelo. Volgens velen is het ’t mooiste gebouw van het dorp en het feit dat zoveel mensen hier de ‘mooiste dag’ van hun leven vastlegden zegt genoeg. Met respect voor het verleden werken we aan een nieuwe toekomst voor De Hooge Riet. En hoe leuk is het als we het verleden kunnen laten zien aan de hand van zulke bijzondere, persoonlijke herinneringen.”

Meedoen met de actie

Ook daar je trouwfoto gemaakt? En wil je die delen? Dan wordt jouw trouwfoto onderdeel van een bijzondere expositie via www.dehoogeriet.nl en zodra het weer kan ook in Villa Korper Seba. Mogelijk wordt er zelfs een speciaal boekje van gemaakt. Bovendien maak je kans om opnieuw voor de camera te staan op De Hooge Riet. Aan jou de keuze met wie dit keer.

Mail je foto naar Esmeralda Willemsen van Team De Hooge Riet via ewillemsen2@heijmans.nl.

Wilt u niets missen? Meldt u aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een woning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.