Downloads

Download hier alle verkoopdocumentatie. 
Het ↓-icoon rechts kan gebruikt worden om een document te downloaden.

Documentatie afhalen

Deze documentatie kunt u ook afhalen op kantoor bij Midden Nederland Makelaars of Drieklomp Makelaars en Rentmeesters.

nieuwbouw de hooge riet ermelo

Verkoop gestart

Inschrijven is nog mogelijk

De verkoop van de nieuwbouwwoningen op De Hooge Riet in Ermelo is gestart. Het kopen van een huis is een bijzonder moment. Graag leggen wij u uit wat de procedure is voor het oriënteren en inschrijven op een woning, dit doen we aan de hand van onderstaand stappenplan. Mocht u hulp nodig hebben bij het inschrijven, of vragen hebben over de procedure van toewijzing, dan kunt u altijd terecht bij één van onze makelaars. Zij helpen u graag.

 

Stappenplan

Oriënteren & inschrijvingen woning

 

Stap 1

Bekijk de informatie

Lees en bekijk rustig de beschikbare informatie over de woningen. Heeft u de Online Start Verkoop van 30 september gemist? Bekijk de uitzending terug. De aanvullende documenten zoals de brochures zijn digitaal beschikbaar. U kunt ze ook ophalen bij de makelaars. 

Woningtypes bekijken →

Stap 2

Verken de kavelkaart

Bekijk de kavelkaart om te zien welk(e) bouwnummer(s) nog beschikbaar zijn en bij uw wensen past. Noteer deze want u heeft deze nodig bij de inschrijving. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant om uw wensen aan te geven.

Naar de kavelkaart →

Stap 3

Inschrijven woning

Heeft u de woning gevonden die bij uw wensen past? Schrijf u dan met de gekozen bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier of bij één van de makelaars.

Inschrijven woning →